Njësia 4 i pergjigjet Veliajt: E kemi dhënë ndihmën ekonomike, ja dokumentet që vërtetojnë pagesat për çdo muaj

NGA OLA MITRE* TIRANË- Njësia Bashkiake nr.4 hedh poshtë akuzat e ministrit të Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, Erion Veliaj, se ‘ka 3 muaj që nuk jep ndihmën ekonomike’. Gjatë fjalës së ... Read more...

Transferimet e policëve, ja kush  do t’i verifikojë urdhrat e Didit

NGA AURORA KOROMANI* TIRANE- Prej dy javësh ka nisur verifikimi i të gjitha ankesave që kanë mbërritur në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit për urdhrat që mbajnë firmën ... Read more...

Mushkëritë, Beci: Ndërhyrje falas edhe në spitale private

NGA OLA MITRE* TIRANË- Fondi i Sigurimeve të Detyrueshme të Kujdesit Shëndetësor shumë shpejt do të nisë punën për kostifikimin e disa ndërhyrjeve që kryhen në Spitalin Universitar të M... Read more...

Plagosi për gjakmarrje në Dibër, jepet pretenca për 34-vjeçarin. Përgjimi: I lumtë dora

NGA AURORA KOROMANI* Prokuroria për Krime të Rënda jep pretencën për 34-vjeçarin, i cili në 2013 tentoi të vriste për gjakmarrje Gafurr Kadriun. Konkretisht, Redon Uka dy vite më parë në v... Read more...

Njësia 4 i pergjigjet Veliajt: E kemi dhënë ndihmën ekonomike, ja dokumentet që vërtetojnë pagesat për çdo muaj

Njësia 4 i pergjigjet Veliajt: E kemi dhënë ndihmën ekonomike, ja dokumentet që vërtetojnë pagesat për çdo muaj

27/04/2015, 0 comments
Transferimet e policëve, ja kush  do t’i verifikojë urdhrat e Didit

Transferimet e policëve, ja kush do t’i verifikojë urdhrat e Didit

27/04/2015, 0 comments
Mushkëritë, Beci: Ndërhyrje falas edhe në spitale private

Mushkëritë, Beci: Ndërhyrje falas edhe në spitale private

27/04/2015, 0 comments
Plagosi për gjakmarrje në Dibër, jepet pretenca për 34-vjeçarin. Përgjimi: I lumtë dora

Plagosi për gjakmarrje në Dibër, jepet pretenca për 34-vjeçarin. Përgjimi: I lumtë dora

27/04/2015, 0 comments

Latest News